Kvalitets- og arbejdsmiljøcertificeringer 

Få en kvalitets- og arbejdsmiljøkonsulent på abonnement. Det betaler sig!

Specialister inden for ISO 9001:2015, ISO 45001

Har din virksomhed styr på jeres kvalitet, kunde og myndighedskrav, processer, omkostninger og lovgivninger?

Mange virksomheder vil gerne adskille sig fra deres konkurrenter gennem leverancesikkerhed og høj kvalitet, men harmonerer det med den pris, kunden betaler i sidste ende?

Vælger du, eller har du måske allerede en ISO 9001:2015 Kvalitetsledelsescertificering og måske også en ISO 45001 Arbejdsmiljøcertificering, vil svaret være ja, idet du gennem certificeringer opnår en ensartet leverance af høj kvalitet, samt mulighed for nedbringelse af dine driftsomkostninger, gennem fokus på målsætninger, kundefastholdelse, medarbejderfastholdelse og udvikling af din forretning.

Vi har specialister inden for ISO 9001:2015, ISO 45001, kvalitetsledelse, udvikling, vedligehold og implementering af kvalitetsledelsessystemer, procesudvikling, procesoptimering, virksomhedssikkerhed og arbejdsmiljø!

Sådan fungerer det

Vi stiller en professionel konsulent, med mange års erfaring inden for certificeringer, arbejdsmiljø, udvikling og vedligehold af kvalitetsledelsessystemer, procesudvikling, procesoptimering, nedbringelse af skader og sygefravær og meget mere til rådighed for jeres virksomhed.

Vi gennemgår virksomheden, udarbejder risikoanalyser og afdækker behov for tiltag og processer.

Vi sætter os ind i jeres virksomhedskultur og skræddersyer en unik løsning, kun til jer, som vi i samarbejde med jer, implementere i jeres virksomhed.

Vi forestår Interne audits og hjælper jer sikkert gennem hele processen, ligesom vi står til rådighed med support og rådgivning, både i det daglige, men også ved de årlige eksterne audits.

En Kvalitets- og Arbejdsmiljøkonsulent fra Group Security skaber tryghed, sikre overholdelse af love og krav og er jeres personlige sparringspartner i hverdagen!

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.