Clean Shield Home Package

DKK375,00

Priser er angivet eks. moms.

OBS! Dette produkt sælges kun til virksomheder.

Vores Clean Shield Home Package er et naturligt beskyttelsessæt, der beskytter dig og dine medarbejdere mod bakterier og vira.

Varenummer (SKU): 1000 Kategori:

Beskyt dig selv og dine medarbejdere med vores Clean Shield Home Package

Med adgang til ny teknologi kan du enkelt nedbryde bakterier og vira ved at ødelægge proteinerne i de små mikroorganismer på en helt naturlig måde. I Clean Shield Home Package får du:

Vitalizer 250 ml. kan benyttes til at rense overflader med, tastatur, håndtag, pallevogn, sæder, nakkestøtter og så videre. Vitalizer ligger en hinde på overfladen og nedbryder vira i flere timer hvor det ødelægger proteinet i det vira det kommer i kontakt med, det kan sprit ikke.

Natural Cleaner 500 ml. yder øjeblikkelig beskyttelse og i modsætning til sprit der fordamper med det samme ødelægger den proteinet i vira.

Den leveres i praktisk sprayflaske, som er klar til brug og kan stå ved kassen.

Vores pakke indeholder desuden 10 praktiske ”Wipes”, som er engangs servietter, der kan haves i lommen.

En kasse med ovenstående produkter holder imellem 2 og 3 uger ved almindelig brug.

Grundlæggende er en sund håndhygiejne den vigtigste faktor og med disse produkter bliver det endnu mere effektivt. Dog bør man altid følge Sundhedsstyrelsens regler om at holde hænderne væk fra mund/næse og øjne – især i det offentlige rum.

Vi har allerede solgt over 5000 stk. til hele Europa. Prisen for 1 stk. Clean Shield Home Package er lige nu 375 kr. + moms og forsendelse.