Vagtteam med ekstra tid tilovers 

Var det måske noget du kunne være interesseret i? Så̊ læs med. 

“Vi har nogle mænd på lager”

Vi har hos Group Security leveret vagt og sikkerhedsløsninger som bl.a. videoovervågning, adgangskontrol, svindbekæmpelse, førstehjælp o lign. til blandt andet byggepladser.

Vi har de sidste 5 år bl.a. haft et vagtteam på Ferrings fantastiske nye bygning i Kastrup med smuk udsigt helt ud til vandet.

Opgaverne er færdig og veloverstået, og derfor har vi et vagtteam med lidt ekstra tid tilovers – måske til dig.

Vi praler af at kunne tilbyde hele paletten indenfor byggeplads-sikkerhed med både fastvagt, adgangskontrol, alarmer, rengøring, sikkerhedstjek og baggrundsundersøgelser (yes, de kan sku multitaske de kære mænd)

Vi kan skræddersy lige præcis dén sikkerhed en virksomhed har brug for, og som vi ofte lægger vægt på: ‘Mere sikkerhed er nødvendigvis ikke bedre sikkerhed’ – og derfor betaler man altid kun for det, man har behov for.

Det gode samarbejde fortsætter, også når aftalen er på plads!

Det gode samarbejde fortsætter, også̊ når aftalen er på plads!

  • Man kan nemlig altid ringe til os (dag og nat)
  • Ethvert problem der måtte opstå̊, ser vi som vores
  • Der vil være grundig rapportering så̊ man altid kan følge med – vi evaluerer og tilpasser altid sikkerhedspakken løbende

Vi kan også̊ være din hotelvagt, receptionsvagt eller påtage os andre opgaver hvor man kan bruge et servicemindet, præsentabelt og pligtopfyldende vagtmandskab.

De er virkelig fantastisk, behageligt selskab, hvis vi selv skal sige det

Er du interesseret i at høre mere?

Kunne dette være noget dig, så giv os et kald eller send os en mail, hvorefter vi vil henvende os til dig for at aftale nærmere.

Tlf.: +45 53 61 91 21
E-mail: kr@groupsecurity.dk