Cases

Læs her hvordan vi har hjulpet med at skabe sikkerhed 

Indbrud og alarminstallation

Indbrud er desværre en almindelig forbrydelse og kan forårsage stor angst for offeret. Vi hjælper vores klienter i Danmark og uden for landes grænser med at forhindre denne type forbrydelser, men tilbyder også vores tjenester, når der allerede er opstået en situation.

En klient kontaktede os og ønskede hjælp til at arrangere et fuldt alarmsystem i familiens feriebolig i udlandet.

Familien havde været udsat for et væbnet indbrud, mens de var hjemme. Indbruddet havde været voldeligt og et af familiemedlemmerne blev overfaldet. Denne begivenhed påvirkede familien dybt, og de følte sig ikke længere sikre i deres hjem med den aktuelle sikkerhedssituation. Vi besluttede øjeblikkeligt at hjælpe klienten og satte et team på opgaven.

I løbet af et par dage installerede vi et nyt sikkerhedssystem i boligen, der bestod af kameraer, sikre vinduer og et avanceret alarmsystem.

Vi gennemgik det nye system med familien og informerede dem om, hvordan alt fungerede. Vi fik arrangeret et besøg af de lokale sikkerhedsmyndigheder, som blev gjort opmærksom på situationen.

Derudover arrangerede vi nogle øvelser med familiemedlemmerne, så de vidste, hvorledes de skulle reagere, hvis en lignende situation skulle ske igen.

Familien fik også en personlig kontaktperson, der altid var tilgængelig, hvis der var spørgsmål eller noget andet, der bekymrer familien.

Med de nye sikkerhedsløsninger kunne familien føle sig trygge i deres feriebolig igen.

Medarbejderen der snød

En organisation er de ansatte, som den består af, og derfor er det bydende nødvendigt, at medarbejderne deler virksomhedens kerneværdier. Dette kan være en stor udfordring, og lejlighedsvis forekommer der dårlige rekrutteringer og kan senere føre til problemer i en virksomhed. En dårlig rekruttering kan have økonomiske konsekvenser såvel en årsag til negativ energi på arbejdspladsen.

En klient med tidligere erfaring med vores sikkerhedstjenester kontaktede os, da han/hun mistænkte, at en medarbejder snød med logningen af ​​hans/hendes arbejdstid. Timerne blev ikke tilføjet, og vores klient havde en meget dårlig følelse af den pågældende medarbejder.

Vi begyndte straks at undersøge dette og allerede, da vi kontaktede medarbejderens tidligere arbejdsplads, blev det bekræftet, at han/hun var blevet fyret på grund af hans/hendes involvering i uregelmæssigheder.

Ved at anvende vores IT-Forensics fandt vi også e-mails, der beviste, at medarbejderen brugte det nuværende virksomheds tjenester til egen vindings skyld.

Som et resultat af vores undersøgelse kunne virksomheden opsige medarbejderen.

Yderligere hjalp vi klienten med at forfølge sagen hele vejen. Efter at vi overleverede vores efterforskning til politiet tog det ikke lang tid før, at de kunne åbne en straffesag.

Klienten følte sig lettet over at få medarbejderen opsagt før yderligere skade blev rettet mod virksomheden.

Eventsikkerhed 

Event Security er en service, som vi leverer til såvel mindre som til større begivenheder for at reducere risiko og skabe sikkerhed. Vores team har erfaring på begge områder.

Større begivenheder med meget mediedækning som fx modeuge, bogmesser eller politiske begivenheder kræver en omfattende sikkerhedsløsning, der indebærer grundig planlægning og risikoforebyggende arbejde samt aktuelle vurderinger under arrangementet.

Vores eventsikkerhedshold består af erfarne sikkerhedskonsulenter, der er vant til denne slags begivenheder, og som kan samarbejde tæt med politiet.

Et firma, der skulle deltage i en lignende begivenhed, kontaktede os for at give dem eventsikkerhed og personlig sikkerhedstræning af deres ansatte.

Virksomheden ønskede, at alt skulle fungere problemfrit, og at medarbejderne skulle føle sig trygge under hele begivenheden.

Vi indsamlede relevant information om potentielle trusselscenarier for at vide, hvilke risici der var forbundet med begivenheden, og hvordan man kan forhindre disse.

Vi planlagde, hvilke aktiviteter hvor vi skulle bruge ekstra sikkerhed og fik dette koordineret med politiet, der også var tilstede ved arrangementet.

Under arrangementet var vores team hele tiden til stede med de ansatte og var ansvarlig for al koordinering mellem forskellige aktiviteter.

Alt omkring sikkerheden ved begivenheden fungerede problemfrit, og medarbejderne kunne fokusere på deres job og føle sig trygge.