Genåbning af Danmark

Få styr på Sundhedsstyrelsens retningslinjer for genåbning af Danmark

Få overblik over genåbningen

Har du og dine medarbejdere styr på Sundhedsstyrelsens retningslinjer for genåbning? Eller føles det uoverskueligt at skulle omgøre alle disse krav til virkelighed? 

Vi står klar til at hjælpe med alt det praktiske og stiller gerne en professionel Sikringsleder til rådighed. Group Security ApS er en professionel sikkerhedsvirksomhed med fokus på konkrete behov og kundetilpassede løsninger. Vi har stor erfaring inden for krisehåndtering, beredskabsplanlægning, udarbejdelse af instrukser, træning af medarbejdere og implementering af alle former for sikkerhedstiltag.

Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for de respektive områder og er alle yderst professionelle og lydhøre over for de ønsker og behov der kunne være. Noget af det vi særligt kan bidrage med i denne tid er rådgivning i forhold til konkrete sundheds og sikkerhedsmæssige tiltag.

Rådgivning 

  • Hvordan omgøres Sundhedsstyrelsen retningslinjer til den daglige og vigtigst af alt, lokale drift Gennemgang af lokaler og løsningsforslag til pladsfordelingsplaner
  • Udarbejdelse af konkrete og kundetilpassede instrukser, så disse lever op til Sundhedsstyrelsen Retningslinjer, samt træning af medarbejderne i disse instrukser
  • Udarbejdelse af kundetilpassede online træningsvideoer tilpasset de aktuelle instrukser, således medarbejderne til enhver tid kan indhente relevant information om, hvad der stilles af krav og forventninger
  • Vi tilknytter en personlig Sikringsleder til jeres lokationer, som vil stå til rådighed for spørgsmål, ønsker til tiltag og yderligere rådgivning.

Derudover er Group Security ApS forhandlere af det antibakterielle produkt CleanShield, som Reducerer 99,99% af alle former for virus, bakterier og svamp inden for kort tid og har en langtidsvirkende effekt på op til 21 timer efter påføring. CleanShield kan både benyttes til inventar, legetøj, døre, håndtag, toiletter mv.

Et yderst effektivt og godkendt produkt uden kemikalier som giver en langtidsvirkende effekt modsat spritholdige produkter der virker nu og her. Produktet er plantebaseret og derfor ideelt til netop dagplejer, daginstitutioner og skoler og lever fint op til Sundhedsstyrelsen retningslinjer grundet sin langtidsvirkende effekt.